Catering
Kalla bufféer
KROGENS FAVORIT
Ostpaj, örtfärskostfylld parmaskinkrulle, pastasallad med varmrökt lax och räkor i en krämig romsås, marinerade kycklingfilébitar, melon, blandsallad med tomat, rödlök och salladsost, soltorkade tomater och kalamataoliver
169:-/PERS
PAJBUFFÉ
Ostpaj, broccoli och baconpaj, kycklingfajitaspaj, blandsallad med plocksallad, tomat, rödlök, salladsost, melon, oliver och tzatziki
159:-/PERS
BLANDBUFFÉ
Marinerad kycklingfilé i bitar, rökt skinka, krämig potatissallad, melon, blandsallad med plocksallad, tomat, salladsost, rödlök och oliver
159:-/PERS
HEMBAKT FOCCIABRÖD OCH SMÖR
20:-/PERS
Varma Bufféer
FLÄSKFILÉ KANTARELL
Marinerad fläskfilé med krogens kantarellsås, potatisgratäng eller rostad delikatesspotatis och fräsch blandsallad med melon
160:-/PERS
KYCKLINGFILÉ MED XANTESMAK
Marinerad kycklingfilé med cognacspepparsås, potatisgratäng eller rostad delikatesspotatis och fräsch sallad med melon
160:-/PERS
BLACK AND WHITE
Marinerad helstekt oxfilé och fläskfilé serveras med bearnaisesås och cognacspepparsås, potatisgratäng eller rostad delikatesspotatis och rostade rotfrukter
219:-/PERS
OXFILÉ RIOJA
Stekt marinerad oxfilé i skivor serveras med en rödvinssås, potatisgratäng eller rostad delikatesspotatis och honungsrostade rotfrukter
249:-/PERS
LAMMYTTERFILÉ PÅ KÖKETS VIS
Marinerad lammyttefilé med kantarell- och rödvinssås, potatisgratäng eller potatiskaka och honung i timjanrostade rotfrukter
249:-/PERS
UGNSBAKAD RÖDING
Ugnsbakad fjällröding med skagenröra, stekt sparris, rostad eller kokt delikatesspotatis och blandsallad